Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ezt hogyan lehetne reprodukálni?

Ezt hogyan lehetne reprodukálni?

Figyelt kérdés
[link]
márc. 17. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vöröshagymát apróra vágsz, megdiszteled, só, bors, szerecsendió rá. Kockára vágott sonka bele, majd felontod egy kanál liszttel elkevert tejszínnel és addig melegited, amíg be nem sűrűsödik.
márc. 17. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es annyiban módosítanám, hogy amikor a hagyma kezd sülni, akkor tenném bele a sonkakockákat, füszerezés után esetleg kevés vízzel párolnám, amíg a sonka megpuhul, utána tenném bele tejszínes habarást.
márc. 17. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2!


Attól függ, milyen sonka. A főtt sonkanak pl nem kell megpuhulnia

márc. 17. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
OK, igazad van, én a hagyományos füstölt sonkát szoktam alapnak venni. (De a kérdezönek az elöny, hogy mindkét változatot tudja használni)
márc. 17. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!