Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Almás-körtés pálinkába milyen...

Almás-körtés pálinkába milyen aszalt gyümölcsöt tegyek, hogy finom legyen? ÉS meddig kell benne hagyni? Ha ajándékba adnám a pálinkát előtte vegyem ki a gyümölcsöket?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem almát-körtét.De viccen kívül,bármit tehetsz bele,és nem kell kivenni.Mazsola is jó,sőt,füge vagy datolya is. Többfélét is tehetsz,hogy jól nézzen ki,az ízét csak gazdagítja,nem rontja el.
2010. nov. 26. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Offthewall ***** válasza:
igen csak azt már úgy hívják, hogy vegyes gyümölcs ami soha nem Rézangyal szintre utal xD. Hát nem is tudom minek van alma-körte íze, talán a banánnak, meg a pulykafarhátnak. "érdekes" kérdés, "érdekes" válasz. Bár nem gyümölcs de a mézzel sosem árthatsz, 1 bizonyos pontig. Rakj bele körtét, almát, akkora szeletre vágva, hogy épp kiszedhető legyen, hisz ha benne hagyod az 1 isteni finom, "alattomos" falat lesz :) Egyszer majd próbáld ezt ki málna/"fehéreper" pálinkával, vagy mézes barackkal. hmm. Egyébként ha "benne hagyod a gyümölcsöt" ágyas pálinkának hívjuk szebben ;) Nem kötekedésből.
2010. dec. 7. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!