Miben formálhatnám meg a szaloncukormasszát?
Figyelt kérdés
Házilag csináltam szaloncukrot, s amikor dolgozom vele, túl lágy ahhoz, hogy formálható legyen, de keményebben már nem tudok bánni vele. Arra gomdoltam, hogy apró valamikbe tenném, s a végén kikocogtatnám belőle. Mindegy milyen formájú, csak nem legyen több egy szaloncukornyi adagnál. Kisebb lehet.
Az üdítős üvegek tetejére gomdoltam, de az menetes, s darabokban jött ki belőle. Más ötlet?
2008. jan. 18. 16:14
2/2 anonim válasza:
Kifogyott bon-bon, műanyag része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!