Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik "laposhús" ból készül...

Melyik "laposhús" ból készül a legfinomabb rántott hús?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 17:13
1 2
 11/19 anonim válasza:
73%

Szűzpecsenyéből isteni a rántott hús!!! :)

Mi a csirkemellet is nagyon szeretjük, és ahhoz, hogy ne legyen száraz, akár csak 1-2 órácskára vagy éjszakára sós (esetleg fokhagymás) tejbe tesszük, így omlós és puha lesz :)

2011. júl. 16. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 A kérdező kommentje:
uccsó kettő elég jó ötletnek tűnik,köszi ;)
2011. júl. 16. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:

én egyszer régebben írtam, hogy szerintem a legfinomabb

rántani való hús a szűzpecsenye,erre annyian leszóltak, hogy csak néztem.pedig csak azt akartam kifejezni, hogy,ha tehetném csakis szűzből készíteném a rántotthúst.

igen heves reakciók voltak a "fantáziámra" célozva:)))

2011. júl. 16. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne vedd a szívedre! Lehet, hogy nem is tudják, mi az a szűzpecsenye. Szerintem is a sertésnek egyik legfinomabb része. Ezért az üzletekben nagyon ritkán, vagy éppen "méregdrágán" lehet venni, ezért lehet, hogy még nem is ettek olyat.


Előfordul az ilyen "lehurrogás" más esetekben is.

Nekem is rosszul esik, ha nem teszik a mondandójuk mellé azt a szót, hogy "szerintük".

Pont a sütés-főzés az életnek az a területe, amelyre kiválóan illik a mondás: ahány ház, annyi szokás.

Én is imádom, imádnám a szűzpecsenyét! (És akkor már ketten biztosan vagyunk!)

2011. júl. 16. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim válasza:
Én a lapos husit mindig lapockából csinálom eddig még mindig finom lett és nem is olyan drága.A csirkét pedig mindig tepsibe rakom és be a sütőbe,isteni puha lesz és nem marad véres a csontnál és nem kell ott állni mellette.
2011. júl. 16. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves 16:52-es! köszönöm az együttérzést illetve örülök, hogy hasonlóképpen gondolkodunk.

én már az "ahány ház...." kifejezésért is megkaptam valakitől,ki nem állja a stílusomat.

Sokan vagyunk, sokfélék, sokféle ízléssel, szokással

"megáldva":))

Én ezt igyekszem is tudomásul venni, és senkit sem sértek meg, legalábbis remélem.

üdv.

2011. júl. 16. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha rántott hús, akkor disznó! Isteni karajból, tarjából és természetesen szűzpecsenyéből.

Viszont a csirkemell az, amit -természetesen nyersen nem- akárhogy megeszek, mert rajongója vagyok:) Szóval azt is szeretem rántva.

2-3 órára tejbe áztatom (mint ahogy az egyik válaszoló, csak én nem rakok bele se sót, se hagymát, csak natúran), nagyon finom, zamatos, vajpuha lesz tőle a husi.

2011. júl. 16. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 anonim válasza:
Én a rántotthusit csirkemellböl szeretem.én is be szoktam áztatni fokhagymás tejtbe.sót úgy tudom nem szabad belerakni,mert kivonja a rostokból a vizet így száraz lesz az eredmény.sózni csak panírozás elött szoktam plusz bors,örölt kömény,v só helyett fokhagymássó.és a panírt is szoktam ízesíteni,pl magyaros füszerkeverékkel.és nem szabad nagyon vékonyra szeletelni a husit,valamint csirkemellnek kevesebb idö is kellh átsüljön.bö olajban és fedövel lefedve h picit párolódjon is.nekem ez mindig bejön.
2011. júl. 16. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 doboszoli ***** válasza:

Nálam a sorrend:

szűz

tarja

karaj

Comb(kissé trükkösebb az előkészítése)

Csirkéből:

szárny

comb

2011. júl. 17. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!