Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készül a jó tyúkhúsleves?

Hogy készül a jó tyúkhúsleves?

Figyelt kérdés
Tippeket kérek! :)
2011. aug. 4. 11:27
1 2
 11/15 doboszoli ***** válasza:
A húsleves élvezeti értékét a perverzitás határáig lehet fokozni,ha egy darab marhahús, meg sertés velőscsont társaságában teszed fel főni a szerencsétlen tikot.
2011. aug. 4. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
16:58 ! megfogadom a tanácsod...XDDD.
2011. aug. 4. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
doboszoli, a 17:14-es tippedet csak javasolni tudom, ha van rá lehetöség, akkor mindig igy fözöm.
2011. aug. 4. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:

mindenképpen házi tyúkból, és minél többféle zöldséggel:

répa, gyökér, krumpli, karalábé, karfiol, paprika, paradicsom, hagyma, fokhagyma, zellergumó... Mi így szeretjük, ja és persze házitésztával!

2011. aug. 6. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 bary79 ***** válasza:

Mi marhalábszárból vagy pulykanyakból is szoktunk főzni, rengeteg zöldség, +karalábé, +krumpli is a végén, és kb 6 órán át legkisebb lángon.

Isteni húsleves!

2011. aug. 14. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!