Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nátrium-benzoát vagy szalicil?

Nátrium-benzoát vagy szalicil?

Figyelt kérdés
Télire tennék el lecsót, melyikkel tartósítsam?
2011. aug. 17. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:

én évek óta nátrium-benzoátot használok, meg nem mondom miért. ez lett a szimpatikusabb:))

nincs mellékíze, igaz nagyon keveset teszek egy üvegre kb egy borsószemnyit.

2011. aug. 17. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok, talán azért mert régen csak a szalicil volt,és amikor megjelent kiskereskedelmi forgalomban is ,akkor tértem át rá.

régen csak patikában lehetett kapni.

2011. aug. 17. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a nátrium-benzoátot ajánlom!
2011. aug. 17. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Én soha nem használom egyiket sem, teljesen fölösleges, ha tisztán dolgozol, akkor nem romlik meg semmi tartósitószerek nélkül sem.
2011. aug. 17. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!