Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Dzsem és befőtt készítéshez...

Dzsem és befőtt készítéshez kell szalicil? Vagy csak az egyikhez?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egyikhez sem használok semmit, csak cukrot.
2009. jún. 5. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Állítólag. hogyha fejjel lefelé tárolod akkor úgy is tartós marad és nem kell bele.
2009. jún. 5. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!