Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nedvesedik a tálcára...

Miért nedvesedik a tálcára tett piskótatésztám alja?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg még meleg volt, amikor a tálcára tetted és "odaizzadt". Bocs, nem tudom szebben leírni.
2011. febr. 20. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert a tálca hidegebb mint a frissen sütőből kivett süti, és páralecsapódás képződik, ami nem tud elpárologni, hanem sajnos a süti szívja be. Javaslom vegyél egy olyan rácsot, amire a forró fazekat szokták az asztalra tenni, s tedd arra, mert alatta van akkor 2-3 cm, ami szellőzést biztosít, s így nem vizesedik a piskótád! :)

Én így szoktam kitenni hűlni.

Remélem segítettem, jó sütkérezést. :D

Én épp a muffint vettem ki a sütőből. :)

2011. febr. 20. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2011. febr. 20. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kenyérvágó deszkára szoktam tenni. Direkt van egy a sütiknek, tudod, az a rácsos, alatta tálcával. Azon még szeletelni, felvágni is könnyű. Érdemes megvenni.
2011. febr. 20. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!