Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen cselatin/víz arányt...

Milyen cselatin/víz arányt ajánlanátok a házi gumicukorhoz hogy olyan legyen mint a haribo?

Figyelt kérdés
és meddig melegítsem meg hűtsem?
2011. szept. 18. 22:38
 1/3 A kérdező kommentje:
zserlatin bocs elírtam
2011. szept. 18. 22:50
 2/3 tetro ***** válasza:
már megint elírtad :)
2011. szept. 18. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát keverheted akárhogy, vízből és zselatinból csak zselé lesz, de nem gumicukor, még csak hasonló sem, abban kicsit más dolgok vannak. :S

Szvsz kicsit kevesebb zselatint használj.

2011. szept. 20. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!