Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak, ha összeállt a...

Mit csináljak, ha összeállt a porcukor? Bontatlan zacskóban. Ha összetördelem, akkor jó? Egyáltalán, használható még így?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Igen jó még !!! Én ilyekor beszoktam dobni a turmixba 1 forgatok rajta és már jó is: A sodrófás változat is jó !!!
2011. nov. 5. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eszembe nem jutott volna összeturmixolni :)
2011. nov. 5. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Simán törd össze konyharuha közt - a zacskójában - klopfolóval. Semmi baja, a cukor korlátlan ideig jó.
2011. nov. 5. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Semmi baja. Néha emiatt szoktak beletenni egy kis keményítőt. Törd össze, vagy daráld le újból. És használd egészséggel.
2011. nov. 5. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

Én sóval jártam úgy, hiába klopfoltam, ellenállt.

Elővettem a reszelőt, és lereszeltem.

2011. nov. 6. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!