Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért keserű a házi májkrémem?

Miért keserű a házi májkrémem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 13:32
 1/6 anonim válasza:
Vagy megromlott vagy elromlott az ízelő bimbód!!! mióta van meg?
2011. nov. 28. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
majorannától
2011. nov. 28. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
óóóóóó erre nem gondoltam ,köszi
2011. nov. 28. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Kell bele rakni egy kevés cukrot,és akkor az ízlelő bimbó nem érzi a a kesernyés ízt.

Ez pont olyan mint az édességbe teszünk egy csipet sót.

2011. nov. 28. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy arányaiban túl sokat tettél bele valamelyik fűszerből?
2011. nov. 28. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 mustafa33 ***** válasza:
Honnan volt a máj? Nem ment rá epe amikor az epehólyagot levették?
2011. dec. 5. 02:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!