Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Raktatok el a fagyasztóba...

Raktatok el a fagyasztóba barackot?

Figyelt kérdés

Kellett volna előtte kezelni valamivel?

Mert én ma vettem elő, de semmi barack íze nincsen és borzasztó barna :( Mehet a kukába az egész...


2011. dec. 8. 11:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
pépként, megföztem egy nagyon kevés vizben és leturmixoltam, kis adagokban raktam le, csak elöveszem, hagyom kiolvadni és kész is a vegyszermentes gyümölcs akár télen is. Igaz nem egészben van de finom. Raktam el igy körtét is
2011. dec. 8. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
És az íze milyen? A színe?
2011. dec. 8. 11:49
 3/11 anonim válasza:
Ha mikróban engeded ki, akkor nem barnul meg. Én is felezve raktam el, fagyottan a mikróban kiolvasztom és kész. Nem barna. Ha magától a konyhába enged ki akkor bebarnul.
2011. dec. 8. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
A hűtőben engedtem ki éjszaka. A mikróban kiengedettnek van íze?
2011. dec. 8. 11:58
 5/11 anonim válasza:
Én is fagyasztottam le, félbe vágva, dobozban, adagokra bontva, de nem főztem meg előtte. Amikor kiveszem a hűtőből, forró vízbe dobom, így nem barnul meg, és rendes barack íze van, nagyon finom.
2011. dec. 8. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim válasza:
a pépes vagyok, finom barack ize van, de ahogy olvasom egeszben is le lehet rakni csak a kiolvasztas modja a fontos
2011. dec. 8. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

igen, szoktam fagyasztani

negyedelem a barackokat, megúsztatom egy kis borkősavas vízben, utána zacskózom, és megy a fagyasztóba

nem szokott megbarnulni, és az íze is változatlan marad

lehet, hogy a te barackod már frissen sem volt olyan zamatos

2011. dec. 8. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Amikor elraktam akkor sok leve volt, most meg az sem. Na de majd akkor kipróbálom a mikrósat meg a forróvizes módszert is, hátha nem kell kidobnom az egészet.
2011. dec. 8. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is barnult már meg sárgabarack, de annak tudtam be, hogy elfeledtkeztem róla. Kb 1 évet lehúzott a hűtő mélyén...

Felezve és turmixolva is szoktam elrakni. Lehet, hogy fajtafüggő is, hogy bebarnul-e vagy sem.

2011. dec. 8. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát enni nem a legjobb, akkor inkább aszaltat egyél télen. De gyümölcslevesbe pl tökéletes, fagyva is beleteheted, és akkor meg se barnul. :D

A legjobb az volt, amit a szomszédtól kaptunk anno... Egyben fagyasztotta le. :D Na azt nem volt könnyű hasznosítani, de megoldottuk azért. :D

Bár én fagyva is szeretem enni a gyümölcsöket, nem tudom, ti hogy vagytok vele. :D Meg lehet fagyva használni fagyihoz is - bár az sem túl népszerű télen. :D

2011. dec. 8. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!