Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Honnan tudom hogy jó-e a...

Honnan tudom hogy jó-e a kovász amit csináltam?

Figyelt kérdés
Ez híg palacsintaszerű és savanykás (cefre) illata van.

2012. jan. 29. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

a jó kovásznak megnő a térfogata,a lisztezett felülete enyhén repedezett lesz és ruggalmatlan, szóval ha a kezünkkel megnyomjuk a tetejét, nem "ugrik" vissza, hanem belapul :)

ha túlérleljük, akkor lesz rossz a kovász, azaz nyúlós és savanyú lesz és még össze is esik

ha ilyen, akkor nagyobb adaghoz gyúrd hozzá

2012. jan. 29. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
előttem leírták, de ott a gúgli...
2012. febr. 3. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!