Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » S. O. S. tortát sütök, aminek...

S. O. S. tortát sütök, aminek az alja karamellás, se sütőpapírom, se alufóliám. A botlok zárva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vajazd, majd lisztezd ki a tortaformát.

Ki fog jönni, ha még melegen megfordítod.

2012. szept. 9. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
isten vagy :)
2012. szept. 9. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Legfeljebb istennő,

és csak azért árultam el, hogy küldj egy szeletet :-)))

2012. szept. 9. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

És tényleg kijött ettől a karamella??

Csak mert mi mindig ettünk alá eddig papírt...

2012. szept. 9. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

javítom : istennő :D


Akár kettőt is kaphatsz! :P :D

2012. szept. 9. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap sütöttem karamellás tortát.

Én csak margarint teszek az aljára (ami a teteje lesz ugye), és kijön. A lényeg, hogy3 perc várakozás után kell kiborítani, a recept 5 percet ír, de úgy sokszor leragad, a 3 perc nekem bejött. :o)

2012. szept. 9. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

csak vaj, vagy olaj elég lett volna. a liszt meg fog látszani a karamellen, de lehet. hogy oda is sül.

a vajas lisztes megoldás a sima piskótára, kevert sütire érvénye.

2012. szept. 10. 06:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!