Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A vödrös uborkát meg lehet...

A vödrös uborkát meg lehet még menteni valahogy, ha úgy látom hogy kezd felforrni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok pl, hogy kiáztatom az uborkát és új levet készítek neki. Vagy már nem lehet semmit tenni? Majdnem 10 kg uborka. Nagyon sajnálnám kidobni. Segítsen valaki!

2012. okt. 3. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem tettél tartósítót bele?
2012. okt. 3. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Tettem bele szalicit. Ezért nem is értem...
2012. okt. 3. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lágyult meg az uborka még menthető egy új lével. Egyébként az uborkának van egy olyan természete, hogy megzavarosodik a leve, de pár nap után letisztul és semmi baja nincs. Ha tapintásra puhának tűnik az uborka, akkor ne vesződj új lével,felesleges.
2012. okt. 3. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

az üvegben eltett is meg szokott zavarosodni néha, aztán szépen leülepedik.

hagyd, most nem bolygasd, hátha a vödrös is letisztul.

utána csak óvatosan vegyél ki belőle, ne keverd fel nagyon a levét.

épp tegnap olvastam a mi helyi lapunkban a vödrös un. bedobálós savanyút receptjét, de abba egy kis borként is tettek.

2012. okt. 3. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt is tettem bele. Még nem puhult meg. Csak az íze is olyan fura meg a szaga is. De még nem olyan nagyon ,azért gondoltam hogy még talán megmenthető. Várjak pár napot? Nem lesz még rosszabb a helyzet?
2012. okt. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!