Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek? Dobjam ki, vagy...

Mit tegyek? Dobjam ki, vagy ezt még fel lehet használni?

Figyelt kérdés
avokádo krémet szeretnénk csinálni anyummal,de túl kemény az avokádó,mit csináljunk?
2009. aug. 18. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várj néhány napot,valószínű,hogy megpuhulDe meg is eheted,vagy salátába teszed.
2009. aug. 18. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd kint pl. a konyhaasztalon olyan három napot. Ha nem puhul, akkor már nem érdemes várni vele. Ha tovább hagytam puhulni, akkor a belseje berohadt, fekete lett. Nekem keményen nem jön be az íze, krémnek szeretem a legjobban piritóssal:)
2009. aug. 18. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
de már felvágtuk....és a belseje eléggé kemény
2009. aug. 18. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem jó az éretlen avokado, dobjátok ki nyugodtan. Olyat érdemes venni, ami sötétebb zöld és be tudod nyomni.
2009. aug. 18. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Ki ne dobd! Citromlével kend be ha már felvágtad. És tegyél mellé 1-2 almát, érésgyorsító anyagot bocsát ki, és hamarabb megérik mellette a gyümölcs. És ez minden más gyümölcsre is vonatkozik.
2009. aug. 18. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!