Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Amúrszeletet szeretnék panírba...

Amúrszeletet szeretnék panírban kisütni. A paprikás lisztbe való forgatással nincs meg az a veszély, ami pl. pörkölt készítésénél előállhat? Nem teszi keserűvé a paprikát?

Figyelt kérdés
halszelet, panírozás,paprika

2014. jan. 24. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Minőségi paprikát kell beletenni és összekeverni a liszttel. Egy tányérba öntesz lisztet, rá a paprikát, villával keverd össze. A halat jól mosd meg, aztán sózd be, hagyd egy kicsit állni, aztán panirozd be. Az olajat tedd oda előbb, forró olajba tedd be a bepanirozott halat. Vigyázz, ha villany a tűzhely, mert hamar megéghet, fogasd.
2014. jan. 25. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz keserő, pedig én elég sok paprikát szoktm tenni a lisztbe és még őrölt borsot is.
2014. jan. 25. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz keserü.
2014. jan. 25. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs a hülye kérdésért:az amúrszelet milyen alakú?Olyan patkó,mint pl.a busa?
2014. jan. 25. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan.
2014. jan. 25. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 mustafa33 ***** válasza:
Bár nem ezt kérdezted, csak egy tapasztalat: a paprikás liszthez keverek egy harmadnyi búzagrízt (dara) kicsit szemcsésebb a panír, de jobban szeretik.
2014. jan. 28. 01:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!