Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sajtfüstöléshez melyik fa...

Sajtfüstöléshez melyik fa füstje a legjobb?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
bükk vagy fenyő
2014. ápr. 29. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Enyves fa nem jó!

Bükk, tölgy, akác.

2014. ápr. 29. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
100%
A fenyő gyantás, azzal nem szabad füstölni! Bükk a legjobb.
2014. ápr. 29. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Arra kell figyelni, hogy az akácnak "édeskés" a füstje. Mi megjártuk a kolbászfüstölésnél! Bükk a legjobb!
2014. ápr. 29. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 mustafa33 ***** válasza:
Fenyő semmi esetre sem. A tölgy sem a legjobb magas a tanin tartalma. Legjobb a bük és a gyertyán. Ezeknek "tiszta" mellék aroma nélküli füstje van.
2014. máj. 5. 03:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!