Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti mi mindent szoktatok...

Ti mi mindent szoktatok grillezni?

Figyelt kérdés
vettunk kinti grillt es mindig hust grillezunk...szeretnem kiprobalni a zoldseget es gyumolcsot is...de nem tudom hogyan.
2015. jún. 24. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlat teszi a mestert!!! Amugy is elobb meg kell majd tanulnod jo parazsat csinalni, majd ra kell erezned a sutesi idokre ... es majd csak sok-sok kis kompromisszummal elfogyasztott kaja utan tanulsz meg jol grillezni.


De amugy egy baromi jo dolog, szurkolok :)


Ha jo husokat akarsz:

- Szir kozert a Karinthy Frigyes uton

- Torok kulonlegessegek boltja a Ferencz koruton

- Rozmar hutohaz Szigetszentmikloson


Sajnos csak hushoz tudok hozzaszolni :/

2015. jún. 24. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
2015. jún. 24. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Különböző húsokat grillezünk, zöldségeket, gyümölcsöket, pillecukrot.
2015. jún. 24. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én padlizsánt, paradicsomot, paprikát és burgonát szoktam grillzni. Kb fél centi vastag szeletekre vágom és mehet b a húsok mellé. Oda kell rá figyelni mert hamar megég.
2015. jún. 24. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szoktam kolbászokat (házit is), sajtot (van grillezni való), gyümölcsöket (alma, körte) és zöldségeket (répa, krumpli, hagyma, spárga, zöldbab, gomba)

a spárgát és a zöldbabot be szoktam valamibe tekerni. pl. baconbe és akkor nem potyognak le, nem gurulnak szét.

de mi grilleztünk már májat is.isteni lett. azt is cisnáltam már úgy, hogy körberaktam zöldbabbal vagy spárgával, köré tekertem a bacont és úgy sütöttem.

figyelj, minden zöldséget, gyümölcsöt vágj fel olyan darabokra, hogy ne potyogjanak át a rácson. aztán én csak azt tudom mondani, hogy gyakorolj. lehet hogy néha kicsit nyers marad vagy néha kicsit megég, de egy idő után rá fogtok érezni :)

2015. jún. 24. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

mi is szoktunk a hus mellett krumplit, cukkinit, padlizsant, paprikat paradicsomot grillezni, de azt kb ugyanugy, mint a hust. ( be szoktam kenegetni a nyarsra huzott zoldsegkarikakat a husrol maradt paccal)


gyumolcsot pedig igy szoktunk:

eper, banan, alma, mango karikat vagok a gyumolcsokbol, felhuzom oket egy nyarsra.

2-3 kiskanal mezet megolvasztok, es bekenem vele a gyumolcsoket, majd megszorom daralt dioval / mandulaval, es megsutom :)

2015. jún. 24. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, ki is probalok mindent :)
2015. jún. 24. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek, a halat is próbáld ki, isteni finom.Érdemes olajozott fóliába csomagolni, az összetartja, de lehet kapni halformájú grillező eszközt is.

A csemege kukorica is nagyon finom grillezve.

2015. jún. 24. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!