Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Túl sok padlizsánkrémet...

Túl sok padlizsánkrémet készítettem. Ha lefagyasztom ugyanolyan lesz felolvasztva is, mint eredetileg?

Figyelt kérdés

2015. okt. 23. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Osztogasd el a szomszédoknak.
2015. okt. 23. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A hagyma, fokhagyma nem bírja ennyire a fagyasztást. A sült padlizsánt kellett volna sütés után lefagyasztani, annak nem lett volna semmi baja. Én is úgy szoktam csinálni.
2015. okt. 23. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Nem lesz ugyanolyan. Felolvasztott lesz.
2015. okt. 28. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!