Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sós mogyoró készítése, csak...

Sós mogyoró készítése, csak megsózom, és kész? Vagy kell rá valami olaj, hogy ráragadjon?

Figyelt kérdés

2015. nov. 23. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Először is meg kell pirítani. Ekkor a felületére kiválik az olaj, amire már rátapad a nagyon apró szemű só.
2015. nov. 23. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Teflonserpenyőbe beleszórod, saját maga kiad egy kis olajat, és kedvedre való színre pirítod. Vigyázz, hamar barnul és akkor keserű. Még melegen sózd meg, az így rá fog ragadni, de a sóval o is óvatosan,nehogy hólyagos legyen tőle a nyelved :)
2015. nov. 27. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!