Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan süssem serpenyőben a...

Hogyan süssem serpenyőben a tarját h puha legyen?

Figyelt kérdés
Akárhogy sütöm mindig rágós meg égett lesz ha kisebb fokozaton csinálom akkor is. Öntsek a zsírhoz vizet h puhuljon fedő alatt? Segítsetek légyszi
2015. dec. 28. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elöször mindkét oldalát süsd át kevés zsírban, utána önts rá annyi vizet, amennyi félig ellepi a szeleteket (vigyázz, mert a göz megégetheti a kezedet) és kis fokozaton fedö alatt párold puhára. Utána fedö nélkül magasabb fokozaton süsd addig, amig megpirul (de ne égesd meg)
2015. dec. 28. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, ez így teljesen jó.4-4 percig süsd mindkét oldalát, hogy kérget kapjon. utána a pici víz, amit időnként pótolni kell, és fedő alatt puhára lehet párolni. A végén, már csak fedő nélkül egy kis színre kell sütni, nagyon rövid idő alatt, nehogy kiszáradjon.

magasfalú serpenyőben egybe is sütheted, kicsit több zsiradékban.Isteni finom, omlós hús a végeredmény.Persze ehhez is kell pici vizet adagolni, majd végén körkörösen pirosra sütni.

Deszkán 10 perc pihentetés után nagyon szépen lehet szeletelni.

2015. dec. 28. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
** és természetesen az egybesültet is fedő alatt kell puhítani.
2015. dec. 28. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!