Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házilag készített csokoládét...

Házilag készített csokoládét nem szokás temperálni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Az nem a kromatikus skála?
2016. márc. 25. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
nem
2016. márc. 25. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
De szokás
2016. márc. 26. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!