Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Komolyan lehet-e venni azt a...

Komolyan lehet-e venni azt a hírportált, amelyik azt írja, hogy ne mossuk meg a csirkehúst főzés előtt (mert terjednek a baktériumok)? Ti megmossátok továbbra is?

Figyelt kérdés

Mondjuk, nem bánnám, ha nem kéne mosogatni a húst...

De (szerintem) komolytalan tanács.(Szabad ilyen buta tanácsot adni? - Ja, miért pont azt ne....?


2016. jún. 13. 12:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
egyszerűbb ha vega leszel.
2016. okt. 5. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát, egyszerűbbnek pont nem egyszerűbb....
2016. okt. 6. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem mosom meg a húst ,az egészben főzött baromfinak is csak a hasüregét mosom ki. A halat pikkelyezés után,de ha a zsigerelést nem rontom el ,a belsejét már nem mosom ki.

Nem most kezdtem főzni, 40 éve így csinálom.

Ha elkezded mosni a húst,és van rajta valami baci a víz apró cseppecskékben szétfröccsen ,nem is látod,és tele lesz vele a konyha.

A hús a vízet magába szívja,így az ételek nem úgy készülnek mint kéne,mert minden párolódik először, nem pedig pirul,vagy sül.

Feleslegesnek tartom,mert főzés és sütés során úgyis elpusztul minden ami rajta van.

2016. okt. 6. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!
2016. okt. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!