Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet csinálni, hogy a...

Mit lehet csinálni, hogy a forralt bor ne legyen savas?

Figyelt kérdés
Kaptam házi fehér bort ami egész jó (valami rizling féle), de ilyenkor télen szívesebben innám forralt borként (is néha). Kipróbáltuk, és borzasztóan savas lett. Létezik valami olyan fűszer/praktika ami ezt eltünteti ?

2017. jan. 28. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezért szoktak cukrot tenni a forralt borba.
2017. jan. 28. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem savanyú, hanem savas, a cukor ezen nem igazán segít. Persze sok víz + cukor hozzáadásával hígul (a savassága is), de nem igazán erre gondoltam.
2017. jan. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!