Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha tinktúrát készítek akkor...

Ha tinktúrát készítek akkor melyik a jobb megoldás - Napra téve? vagy - Sötét hűvös helyen érlelni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 09:50
 1/1 anonim válasza:
Gondolom vannak speciális keverkek aminek kell a nap is, de a legtöbb tinktúrát eleve olyan üvegbe rakják ami nem engedi át a napfényt, tehát szerintem hűvös, árnyékos helyen tartsd ha csak nem ajánlottak hozzá kifejezetten más helyet.
2017. júl. 9. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!