Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Koviubi készítésben jártasak,...

Koviubi készítésben jártasak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hétfőn készítettem az ubit, úgy gondoltam ma már leszűröm. Ez meg is történt, zárható tetejű műanyag edénybe tettem át, mert a hűtőbe úgy tudom tárolni. Ezt évek óta így csinálom, most viszont miután leszűrtem, gondoltam megkóstolom, és akkor vettem észre, hogy a belseje színe még nem változott át teljesen. Ízre finom, nem érződik éretlen íz, roppanós is. Többet is széttörtem, mind ilyen, azaz korán szedtem szét. Menthető még? Melegere, konyhába vagy hűtőbe tegyem?

2018. júl. 1. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha az íze jó, akkor a színével ne törődj!

Majd a hűtőben is fog alakulni, de ha most kiteszed a napra, akkor esélyes, hogy megromlik, vagy megpuhul.

2018. júl. 1. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt rá túl jó idő... Ha ízre jó, ne foglalkozz ezzel.
2018. júl. 1. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!