Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van e jobb egy nagy paréj...

Van e jobb egy nagy paréj kenyérnél pörkölt szaftba mártva?

Figyelt kérdés
Így nyáron koviubival, és egy nagy korsó mázmester fröccsel.

2021. jún. 5. 10:21
A kérdező szavazást indított:
Nincs, ez maga a mennyei manna.
Van, hát lábasnyi szalontüdő, zsömlyegombóccal
Van,hát két paréj pörkölt szaftos kenyér!
Hogyne volna a lecsósnokedli az maga az ambrúzia
Akadhat, de ha 2 korsó Házmester fröccsel van tálalva, akkor már aligha.
Vegán vagyok.
Attól függ, milyen húsből készül a perkelt
A perkelt az perkelt, ha hódból ha varjúból van is, így az csak jó lehet!
36 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%
Öszintén szólva még életemben nem jutott eszembe ezt valami különlegesen jó kajának minösíteni. Rengeteg ennél jobb étel van!
2021. jún. 5. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Ettől már csak egy jobb van, a nagy KARÉJ kenyérrel tálalt pörkölt. A "paréj" ugyanis növény.
2021. jún. 5. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
A paréj az a spenót másik neve:D
2021. jún. 5. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
30%

Igen van!! De egyik sem a felsoroltak közül...


Egy jó Wellington bélszín,Cordon Bleu,Ramen,Tortellini,Sült Csirkecomb Édesburhonyapürével stb.


Az ilyen primitív zsíros,egészségtelen parasztkajáknál minden jobb

2021. jún. 5. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Alkesz vagyok, szóval nyomtam egy voksot a fröccsös verzióra... :D
2021. jún. 5. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
Minden jobb mint ez a zsíros egészségtelen étel, mellé hízlaló glutén minden rosszat tartalmazó kenyérnél.
2021. jún. 5. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

A parAj (spenót) főzeléknövény.

A parÉj (libatop) gyom.


A Karéj= egy szelet kenyér.

2021. jún. 5. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

#6 nyilván van a kérdésben egy kis polgárpukkasztás is a vasalt csirkemellet és salátát zabálók számára. De ember, "hizlaló glutén"? Te sem vagy semmi. Pont a búza és a kenyér legértékesebb részét, a búzafehérjét írod hizlalónak, nagy dietetikus professzor vagy te is.

Aki nem gluténérzékeny, annak kerülni a glutént nettó idiotizmus.

Egyébként kérdező, nem rossz a pöri kenyérrel, fröccsel, savanyúval, stb de inkább estére legyen csak kész a bográcsban, napközben a melegben nem esik annyira jól.

2021. jún. 5. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
16%
Az ilyen embereknek folyik az ereiben vér helyett zsír, aztán 50-60 évesen meg majd kamillázik, hogy miért kellett annyi epekövét kiműteni, hogy egy láncot tudna fűzni belőle.
2021. jún. 5. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
Mért titulálják a pörköltöt és sok más magyar ételt egészségtelennek? Mi egészségtelen van benne? A hagyma? A hagyma dinszteléséhez szükséges hangyafsznyi kis olaj/zsír? Az őrölt pirospaprika? A paprika vagy a paradicsom? A hús? Mi a szent sz4r egészségtelen a pörköltben? Valaki írja má le! Még csak azt se mondhatnám, hogy húúú, mekkora kalóriabomba, kb semmivel se több kalória, mintha a pörköltbe szánt húst csak simán megsütnéd és rizst zabálnál hozzá.
2021. jún. 5. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!