Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kínai csípős szecsuáni jázminr...

Kínai csípős szecsuáni jázminrizzsel vagy steakburgonyával jobb? Evett már valaki olyat?

Figyelt kérdés
És az ize hasonlít ahhoz, mikor uncle benst eszek? (uncle bens rizs, mártás)
2014. jan. 31. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rizzsel, esetleg sült tésztával.

Én nagy krumplis vagyok, imádom, de a kínai kajákhoz szerintem nem az igazi.

2014. jan. 31. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagy krumplis vagyok! :)

Szerintem is inkább tészta vagy rizs illik hozzá!

2014. jan. 31. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
100%

Burgonyával nagyon fura lenne. Én ha eszem szecsuánit, azt mindig rizzsel, pár még rizstésztával is el tudom képzelni, egész biztosan menne az íze hozzá.

Egyébként az ázsiai éttermi szecsuáni jóval másabb mint az Uncle Bens mártás, szerintem sokkal csípősebb és a fűszerezése is intenzívebb, én mondjuk pont ezért szeretem.

2014. jan. 31. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Mark Fifth válasza:
szia. nekem egyertelmuen jobb rizzsel. mertekletesen hasonlit hozza, mert erre torekedtek
2014. febr. 4. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!