Ételek, italok - Gyakori kérdések
Nagyon finom illatú réteges füstölt szalonnát vettem, egy "táblát", viszont itthon kóstolva nagyon sótlan. Mit tegyek, hogy átjárja a só? Nem szeretném kidobni.
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
Hogyan süssem a palacsintát, hogy ne legyen száraz, ropogós a széle, ami nehezíti a feltekerést?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
9
Van itthon szilvám és leveles tésztám.
Jó lehet szilvás batyunak, ha egy kocka cukor+1 szilva töltelékkel csinálom?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
1
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!