Ételek, italok - Gyakori kérdések
Jó a habtejszín ha a doboz kinyitása után, félig folyékony, félig krémes állagú (olyan mint pl a tubusos krémsajt)?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Ha nem szeretnék citromhéjat tenni a sütibe, mert sok mérgező anyagot tartalmaz, de az ízét szeretném, ha benne lenne, mivel helyettesíthetem? Próbálta már valaki a...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Üdv! Holnap pogácsát szeretnék készíteni, de olyat, ami jó magasra nő a sütőben és napokig puha marad. Lehetséges volna?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
4
Gofrisütőben szeretnék csinálni valami húsos fűszeres, kissé grilles ételt. Olyan recept ami nálatok bevált?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Mézeskalácsot akarok sütni. Olyat ami puha, és nem kell napokig várni hogy megpuhuljon. Van valami jó receptetek? Még sosem sütöttem mézeskalácsot, amúgy viszont...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
A kókusztejjel készült ételeknél erősen érződik a kókusz ize, vagy csak kellemes izü lesz?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Túl szárazra sikerült a mákos sütim, mivel tudnék javítani rajta? Arra gondoltam valami krémet teszek a tetejére, de milyen lenne rá jò?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Ha egy nap helyett fél napig hagyom pihenni az élesztős tésztát, az baj? és ha nincs benne elég méz és vízzel pótoltam?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!