Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a mézeskalács receptet...

Ezt a mézeskalács receptet csináltam meg és eszméletlenül ragad a tészta! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Kezdek kétségbeesni, sosem volt még ilyen!


Ezt a receptet csináltam:

[link]



2015. dec. 22. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Rakj hozzá lisztet, amíg sodarható állapotú lesz
2015. dec. 22. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Várj vele picit, lehet, hogy túl meleg a tészta. Ha berakod fél órára a ahütöbe, akkor nyújtható lesz.


Plusz lisztet nem ajánlott hozzátenni, mert akkor kemény lesz a kész sütemény.

2015. dec. 22. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül nem tettem hozzá lisztet, egy jó tíz percre tettem be a hűtőbe és könnyű volt vele dolgozni.
2015. dec. 22. 19:03
 4/5 anonim válasza:
És milyen lett?puha vagy kemény?
2015. dec. 22. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Most még szárazabb, de bedobozoltam almával, remélem puhul.
2015. dec. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!