Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Minden gyrosos-nál az dívik...

Minden gyrosos-nál az dívik hogy nyitás után közvetlenül nem lehet kérni?

Figyelt kérdés

vagy simán jelen van a másik véglet ahol kapásból van előkészítve minden és rendelkezésre állnak? nincs tapasztalatom csak a helyi vidéki kisvárosból, itt szinte mind a 4-5 helyi csak pislog rád hogy mit akarsz közvetlenül nyitás után mikor csak akkor álltak munkába.

(de az egy szem kínainknál is fura hogy hivatalosan 10-től nyitva, de az étel csak minimum negyed 12-kor elérhető, bár ez más tészta)


2021. márc. 22. 22:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
87%
Nem nyitáskor kene elkezdeni a hust sutogetni... nálunk nyitáskor már lehet kérni
2021. márc. 22. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
akkor csak vidék játssza ezt köszi
2021. márc. 22. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Mindig lehet kérni, legfeljebb nem kapsz. Lángososnál pont fordítva van. Reggel azonnal van cucc, aztán ha elfogy, elfogy annyi vót.


A kínaitok biztos igazi kínai, kínai értelmezés szerint van nyitva. :)

2021. márc. 23. 01:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Orulj neki, hogy nem a tegnapi maradekot kapod, hanem frissen keszultet.
2021. márc. 23. 04:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 Fosfelyu válasza:
100%
Amikor gyrososnál dolgoztam 11kor nyitottunk de nekünk már 10re ott kellett lenni, hogy előkészüljünk.
2021. márc. 23. 06:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Az igaz, hogy a vendég szerint nyitásra kész kellene lenni, de a büfés nyugodtan nyitva tarthatja az üzletét akkor is, ha a kínalatban szereplő termékek közül valami éppen akkor nincs készleten.

A legtöbb helyen elég jól tervezhető a napi forgalom várható alakulása, így az sokkal fontosabb szempont lesz, hogy a csúcsforgalomra minden 100%-ig elő legyen készítve, teljesen fel legyen töltve, mint az, hogy nyitásra legyen gyros, és akkor eladjon egyet. Szóval, van ahol szervezetlenség miatt, van ahol trehányság miatt nincs nyitásra kész a gyros, de van, ahol ez a tű pontos tervezettség eredménye.

2021. márc. 23. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

#6 Nem-vendéglátósként logikusnak érzem amit írsz, de akkor később kell nyitni. Nyitáskor már illik kiszolgálni a vevőt/vendéget.

Egyébként én azt is tapasztaltam, hogy egyes üzletekben pl. nyitáskor indítják mind az egy számítógépes pénztárt, és meg kell várni, amíg a gép teljesen üzemkész. Ez munkába menet nem jön jól.

2021. márc. 23. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
De miért csodálkoztok? Ha bemész (szóval...covidhiszti előtt bementél) egy étterembe és kértél valami frissensültet, arra is várni kellett.
2021. márc. 23. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7, én is azt tartom, hogy a nyitás pillanatától a zárás pillanatáig nyitva vagyunk és kiszolgáljuk a vendéget, tehát ahol nyitáskor még ragadnak az asztalik, vagy még nem üzemkész a kávégép, hideg a rostlap, ott nagyon rosszul csinálnak valamit, ugyanakkor létezik olyan tervezettség, amikor valami adott időben direkt nem szerepel a kínálatban. Dolgoztam például olyan non-stop büfében, ahol bár 0-24-ben voltunk nyitva, gyros-t csak délelőtt 10-től árultunk.
2021. márc. 23. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mekdonaldszban sincs délután "reggeli", pedig mi tartaná őket vissza attól, hogy árulják egész nap? Semmi.
2021. márc. 23. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!