Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Cukrászok, szakácsok. Leírjáto...

Cukrászok, szakácsok. Leírjátok milyen egy átlagos munkanapotok?

Figyelt kérdés

2023. júl. 12. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Személyi séf vagyok (nem Magyarországon). Jó esetben napi egy kliens, reggel vásárolok, kB 9-14 főzök, délután menü összeállítás, egyeztetés, ez a része jó, mert otthonról tudom csinálni. Nyugis munka, jól fizet, csak a marketing része nehéz nekem, de mostanában már kevésbé gond, jól bejáratott ügyfelei vannak.
2023. júl. 13. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
#1-es: ez nagyon érdekes munka, és furcsa, hogy Magyarországon nincs ennek divatja, vagy csak én nem tudok róla. Írsz nekem privátban többet erről az egészről?
2023. júl. 14. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
100%

En egy balaton parti üdülöben vagyok szakács.

Regel 6 ra bemegyek 7 órára kipakolom a regelit 10 oraig regeliznek 10 orakor elkezdem feltölteni a la carte ételeket 12 orátol 16 oráig alatalaban folyamatosan jönek az a la carte vendegek 16 oraig inentöl 18 oráig keveseb a vendeg ilyenkor lehet egy kicsit piheni elökeszülni és 18 oratol 22 oráig megint rengeteg vendég 22 orakor bezár a bazar ilyenkor kb 1 ora pakolás es vége masnap megint ugyan ez 2 hetente egy szabad nap.

2023. júl. 14. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
2-es: hát nyilván nem a te köreidben van "divatja"! :D Itthon is, külföldön is a gazdagok kiváltsága ez, annyi a különbség, hogy itthon egyre szűkül az a réteg, akinél ez egyáltalán szóba jöhet.
2023. júl. 15. 23:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 az agy ***** válasza:
100%

Szia. Szakács vagyok.

Reggel elkezdek szakácskosni. Délután befejezem. Kb. ennyi.

2023. júl. 19. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
Egy átlagos szakács napja átlagosan szar.
2023. júl. 22. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a szakácsok 10-től jönnek, mert reggel 6-tól 10-ig reggeliztetés van és azt más csinálja. Ha sok a dolog bejönnek korábban. Előkészülnek a la carte-ra, konferenciákra. 15-16óráig tart a műszak, de ha sok dolog van estére akkor maradnak délután felkészülni az estére. 6-ra visszajönnek 10-ig, utána konyhatakarítás.


A cukrász reggel 5-6-tól kezd, megsüt, készre csinálja az aznapi rendeléseket, aztán előkészül a következő napokra. Délután végez 3-4 körül, attól függ mennyi dolog van. Ez nyugisabb.

2023. aug. 28. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!