Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pékek kisebb pékségekben és...

Pékek kisebb pékségekben és esetleg eladók: van/lenne értelme így sütni pékárukat, illetve ilyen módon indítani az adott "műszakot", vagyis az adott napot?

Figyelt kérdés

A szokásos - előző napi, előző esti - "nap" (vagy műszak) indítás helyett éjjeli kettőkor (el)kezdeni sütni a pékárukat, ezalatt azt kell érteni, hogy nem csak a reggeli órákra lennének kész péktermékek (hogy aztán estefelé már csupán kihűlt, száraz áruk legyenek a polcokon), hanem nap közben - is - sütni, hogy ha valaki délután öt, vagy hat óra körül tud csak bevásárolni, akkorra is legyenek friss, ropogós, illatozó pékáruk.


Lehetséges így pékséget működtetni (vagyis a folyamatokat pár órával később elkezdeni a megszokott kezdési időpontok helyett, majd pluszban még napközben is sütni)?



febr. 6. 19:55
 1/6 A kérdező kommentje:

Az kimaradt, hogy így - magától értetődően - reggel 6:00-ra nem lesznek kész péksütemények (leghamarabb 8:00-kor, vagy jobb esetleg némileg/valamicskét hamarabb), de cserébe estefelé is lenne friss pékáru.


Tehát nem a korán kelőkre fókuszálna a pékség, de - valamit valamiért alapon - este is lenne ropogós, illatozó pékáru! Mindig!

febr. 6. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg sok pékség müködik így - az áru naponta többször lesz készresütve a félkészen lefagyasztott készletböl -, csak estefelé már azért nincs friss pékáru, mert akkor jóval kevesebben vesznek, nem lehet kalkulálni, mennyi fogyna el, ami meg megmarad, az veszteség számukra, jobban megéri utoljára ddélután sütni egy adagot.
febr. 6. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz a következő amit feltalálsz, a helyközi buszjáratok..?
febr. 6. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 Justinianus ***** válasza:
84%
Ez tényleg zseniális ötlet, nyolc órára kisütni a kiflit/zsemlét, amikor már a gyerekek az iskolában, a szülők meg a munkahelyen...
febr. 6. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért általában két három műszak van egy pékségben de nyilván azért kell hajnalra kisütni mert még a boltba is el kell vinni.Egy szállítóna lehet 10-15 boltja is mire megcsinál egy kört viheti a délelőtti sütést is.
febr. 7. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális pékségben pontosan így működnek a dolgok.

Kezdésre van friss cucc és napközben is.


Nem mondtál újat :D, bár nyolcra kisütni bármit az nettó bromság :D

febr. 7. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!