1/9 anonim válasza:
nem. sima vízből ,de ha jobb az étterem akkor felvan szerelve vízszürő rendszerrel ,és szürt vízből készítik a levest ami annyit tesz ,hogy kicsit megszüri a vízet a szenyeződésektől.
2/9 anonim válasza:
Miből gondltad ezt?
Ha azért mert finomabb az éttermi leves akkor az azért van mert nagy mennyiségben mindent finomabbra lehet főzni.
4/9 anonim válasza:
Igen,mert a spórolás érdekében a mosogatóvízből főzik a levest.
5/9 anonim válasza:
Nyilvan. Mert mit gondoltal amikor zuhanyzol hova folyik el az a sok viz?? Megy az etterembe.
6/9 anonim válasza:
"Nyilvan. Mert mit gondoltal amikor zuhanyzol hova folyik el az a sok viz?? Megy"
Megy a levesbe! :D
7/9 anonim válasza:
Dehogy készítik más vízből. És az sem igaz, hogy nagyobb mennyiségben finomabb lenne. Általában (bár vannak kivételek) egyszerűen csak tudnak főzni...
8/9 Nagyfater válasza:
Igen, egyre több helyen tisztított szűrt) vizet használnak minden olyan ételhez, amihez víz szükséges, különösen azokon a helyeken, ahol sokat adnak a minőségre. Ezen túlmenően az is motiválja a vendéglősöket, hogy nincsenek kitéve a sokszor változó minőségű (pl. túlklórozott) csapvíznek, és ami ennél is fontosabb: a szűrt vízzel csökkentik egy fertőzés kockázatát, ami akár bezáráshoz is vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!