Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha hajnalban arra ébredek...

Ha hajnalban arra ébredek hogy a szomszédba udvara fölött egy UFO lebeg, és sugározzák fel a családot a teleportációs sugárral,mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Felráztam az asszonyt, elsőnek azt hittük, álmodunk.Miután megcsípett, már tudtam ez valóság.

Rendesen láttam a tetőtéri szobából, hogy kilebegtették őket a teraszra, majd egyesével egy teleportációs sugár felsugározta őket abba a terasz felett lebegő tányér alakú tárgyba.Fura zümmögő hangja volt, nálunk az áram is elment.Megszólalni sem mertünk, redőny úgy volt lehúzva hogy az alja alatt leselkedtünk.

Mire mindketten felvoltak sugározva, fura kék fény lett az udvarban, és egy pillanat alatt láthatatlan lett az UFO.

Bennem még a tegnapi reggeli is megfagyott az adrenalintól.

Ilyen helyzetben ti mit csinálnátok?

2021. júl. 6. 15:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%

pilótakex89 ennél a kérdésnél poén a neved, mindegy :D

Nem az a lényeg, hogy kamu vagy nem kamu, ha fiktív kérdés is elgondolkodtató kérdés, hogy ilyen helyzetben ki mit csinálna szíve szerint, mert az, hogy itt mit ír és mit csinálna valójában azt nem tudhatjuk, ezért írtam azt hogy szíve szerint.

Amúgy azokat sem értem, akik ilyen kérdésnél elkezdenek pöfögni ilyeneket mint a 20-as. :D Ez inkább nevetséges reakció.

Szerintem csak szimplán kíváncsi hogy ki mit csinálna ilyen helyzetbe, ha igaz is, akkor is maximum az űrkutatással foglalkozó oldaltól tudna tanácsot kérni, de őszintén szólva szerintem aki ilyet lát valójában az nem itt fog kérdezni, van aki nem is kérdezne egyáltalán, ha igen és a gyk-n kérdez, akkor nem ismeri a gyk emberek tipikus skatulya reakcióit, ami olyan mint a 20-asé.

2021. júl. 7. 05:49
 22/31 anonim ***** válasza:
15%
Miért elmondta a médiának? Csak én kamillázok ezen a kérdéseden, hogy akkor már valamilyen hírportál beszélt volna róla?
2021. júl. 7. 05:54
 23/31 anonim ***** válasza:
79%
Felvenném kamerára, te miért nem tetted?
2021. júl. 7. 23:36
 24/31 anonim ***** válasza:
40%

Videó? Mindenkinek!!! az ágya mellet van a telefonja, karnyújtásnyira, mert elalvás előtt még facebookozol egy kicsit. A telefonod simán készít HD, vagy jobb minőségű felvételt, amit a telefonod kezdőképernyőjéről 1 max 2 érintéssel indítani lehet.

Hol osztottad meg a videót?

2021. júl. 8. 12:08
 25/31 anonim ***** válasza:
6%
Ezt akkor is le tudtad volna írni, ha mondjuk nem látod filmen? (harmadik típusú találkozások)
2021. júl. 8. 12:09
 26/31 anonim ***** válasza:
35%

Én is a harmadik típusú találkozasokat olvasva valaszoltam a kerdesre. Ahol azokat akiket vittek mind arrol szamolt be hogy nem a szajukkal kommunikaltak a foldonkivuliek hanem telepatikusan nyugtattak meg oket. Ilyeneket olvastam mar ufo magazinokban is van ilyen. Erdekesnek tartom amugy. Az ember termeszetenel fogva kivamcsi.

Szoval en ezek alapjan a cikkek alapjan valaszoltam, hogy en szívem szerint hogy cselekednek hosszasan leírtam de ott ugye a nagy meleg miatt felreolvastam.

Amugy az hogy igaz-e vagy sem es csak teszteli a kerdezo a valaszolokat az nem az en dolgom. De ha annyira aggodik a szomszedai miatt csongessen be hozzajuk igy tudni fogja hogy otthon vannak-e.

2021. júl. 8. 12:22
 27/31 anonim ***** válasza:
13%
* kivancsi
2021. júl. 8. 12:22
 28/31 anonim ***** válasza:
40%

* Ilyeneket olvastam ufo magazinokban, vannak ilyen cikkkek.

Basszus ez a meleg! Elírtam. Szoval ufo magazinban olvastam ilyet régen. A filmet nem lattam csak lattam hogy van ilyen film is.

2021. júl. 8. 13:13
 29/31 anonim válasza:
11%
Ne drogozz
2021. júl. 11. 14:03
 30/31 anonim ***** válasza:
37%
Semmit se tennék.
2021. aug. 1. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!