Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Strandon hogyan ismerkedjek...

Strandon hogyan ismerkedjek lányokkal?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sztem elég könnyü mivel manapság inkább a csajok nyomulnak:D annyi az egész h szemezgetsz 1 csajjal aztán látod h bejössz neki odahivod , jelzel neki ha ö nem teszi aztán onnan már beszélgettek és jön a többi:D v a leg1szerübb az h kérsz töle 1 szál cigit xD
2010. júl. 18. 00:11
 2/12 anonim ***** válasza:
De, bent úszkálnak a vízben, és egyszer csak: "helló, szia, bocs hogy zavarlak, nem tudnál adni egy szál cigit?" -és a csaj egyből előkap egyet a farzsebéből, így gondolod nem?
2010. júl. 18. 00:16
 3/12 anonim ***** válasza:
na idetévedt 1 okos ember... igen fiam nyilván vizben... parton gondoltam bár ha te vizben akk egészségedre :D
2010. júl. 18. 00:17
 4/12 anonim ***** válasza:
hát, én mindig hülyén érzem magam 99% pucéran a strandon és nem örülnék ha megkörnyékeznének. amúgy meg úgy mint bárhol máshol.
2010. júl. 18. 00:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Te engem ne fiamozz, apád lehetnék. Általában egy strandon nem a parton szokott az ember szenvedni, azért vagyunk ott, hogy fürödjünk, vagy ez is magas?
2010. júl. 18. 00:23
 6/12 anonim ***** válasza:
de ismerkedni általában parton szokás nem vizben .mivel nem egésznap vagyunk a vizben a partra is kijövünk pláne a nök napozni. am azt nemtom lehet az apám lehetnél ki tudja de mind1 én segiteni jöttem a kérdezönek annyi eszem van és nem más válaszába belekötni szal ha nem tudsz válaszolni rendesen mér válaszolsz? na mind1
2010. júl. 18. 00:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne rövidnadrágban legyél,hanem úszóban.Kicsit felállítod a farkad,majd a tövére tekersz egy puha hajgumit.Helyrerakod.Elindúlsz és kiosztasz pár helló lányokat és várod a hatást.Amelyik ránéz és megnedvesíti az ajkát,azzal leállhatsz beszélgetni:).
2010. júl. 18. 01:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazéán megy a strandos imserkedés!!

nem tudok úszni!XD

Ezért ha ismerkedni akarok akk kezdjek el fuldoklani hátha kiment egy jó nő?xd

2010. júl. 20. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Szemezni sem egyszerű velük, mert rettentően ragaszkodnak az arcukat beterítő napszemüveghez.Ha még elkezdenek pöfékelni is mellé, akkor az ügy lezárva.
2010. júl. 20. 11:44
 10/12 A kérdező kommentje:
A k*rva isten b@ssza meg! Normálisan nem lehet válaszolni egy kérdésre?!
2010. júl. 20. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy ismerkedjek úgy lányokkal, hogy ne legyek csak barát, mert ebből már elegem van?

Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok...

Hogyan ismerkedjek lányokkal, ha csúnya vagyok?

Ha élőben megyek oda egy lányhoz, hamar elküld, mert nem tetszem neki. Netes társkeresőn szintén mindenki a képet nézi először. Egyéb ötlet?

Hogy ismerkedjek lányokkal úgy hogy ne csak barát legyek (folytatás lent)?

Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok...

Hol ismerkedjek lányokkal az interneten?

love.hu tinirandi.hu Társfoglaló (a Honfoglaló chat-részlege) a chat.hu sz@r, ahogy van ezeket próbáltam, eddig semmi tartós sikerrel :S nem tudtok még oldalt, ahol lehet ismerkedni? olyasmi, ahol sok tizenéves lány van, nem csak 20-30 évesek 16F

Hogyan ismerkedjek lányokkal?

17 éves vagyok és már nagyon szeretnék egy barátnőt. Nem merek a lányokkal beszélgetést kezdeményezni mert félek hogy lenéznek vagy kinevetnek. Ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor a beszélgetésnek folyamatosnak kell lennie és az nekem nem megy. Mégis miről lehet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!