Hogyan ismerkedjek lányokkal?

válasza:

válasza:Konditerem nélkül is lehet edzeni, az előttem szóló jól írta, saját testsúllyal is lehet gyakorlatokat végezni
keresd a társaságot, hidd el, mindenki, még a legvagányabb srácok is kicsik belül, ezért nagy a szájuk, nem vagy rosszabb náluk.
Amúgy 17 évesen én is pont ilyen voltam, ha nem rosszabb, de kinőttem. Most sem vagyok a túl magabiztos, de humorom van, amit a lányok kedvelnek. Már amelyik tudja, mi az a humor.
17 vagy, még szinte gyerek. Semmiről nem maradtál le.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok...
Ha élőben megyek oda egy lányhoz, hamar elküld, mert nem tetszem neki. Netes társkeresőn szintén mindenki a képet nézi először. Egyéb ötlet?
Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok...
love.hu tinirandi.hu Társfoglaló (a Honfoglaló chat-részlege) a chat.hu sz@r, ahogy van ezeket próbáltam, eddig semmi tartós sikerrel :S nem tudtok még oldalt, ahol lehet ismerkedni? olyasmi, ahol sok tizenéves lány van, nem csak 20-30 évesek 16F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!