Hol ismerkedjek lányokkal az interneten?
love.hu
tinirandi.hu
Társfoglaló (a Honfoglaló chat-részlege)
a chat.hu sz@r, ahogy van
ezeket próbáltam, eddig semmi tartós sikerrel :S
nem tudtok még oldalt, ahol lehet ismerkedni? olyasmi, ahol sok tizenéves lány van, nem csak 20-30 évesek
16F

válasza:

válasza:harmadik: igen, és akkor??? talán nem stimmel vele valami?? ugyanúgy vágyok egy társra mint bárki más... elvégre kamasz vagyok...
második: ja, a myvipchat vicces XD

válasza:

válasza:mydate.hu - pont azért hagytam ott, mert inkább tinis
hotdog.hu - ott ismerkedtem meg a mostani barátommal
De személy szerint nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne az egyes oldalak között, inkább szerencse kérdése, hogy hol találsz valakit, aki más mint a többi :)

válasza:párom.hu Itt oldalt villog te észlény....
17/F Tótevics

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy hete elkezdtem csetelni egy sráccal, nyelvtanulás céljából. Leginkább hétköznapi dolgokról, céljainkról, terveinkről beszélgetünk angolul (neki spanyol az anyanyelve) De annyira szimpatikus, hogy úgy érzem kezdek beleszeretni. Egyrészt ez azért félelmetes, mert van...
Neten próbálok ismerkedni, de nem sok sikerrel. A kezdeti flörtölés után mit írjak, és utána hogy jussak el odáig, hogy találkozzunk? Nem tudok mit írni egy ismeretlen személynek...
Haverom nagy spíler állandóan az interneten szed össze csajokat tök ismeretlenül felveszi őket msn-re azt fűzi őket. Én is szívesen csinálnám ezt van is aki tetszik de igazából nem tudom miről érdemes beszélni hogy lehet levenni a lábáról interneten keresztül főleg ha...
az égegyadtavilágon semmi használható helyet nem találok :( 16/f
Az interneteshez annyit fűznék hozzá, hogy nem azt írom, hogy "mizu?" "tetszel írj" meg hasonló baromságokat, ettől kreatívabb vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!