Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azzal érvelnek a Valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azzal érvelnek a Valentin nap ellen, hogy "nem csak akkor kell szeretni egymást", azok tudják, hogy az év többi napján is szeretik a párok egymást?

Figyelt kérdés

Jobb esetben, persze :)

Ez a nap csak annyi, hogy akik szeretik az ilyen ünnepeket, azoknak van egy apropója, hogy ünnepeljenek. Pl olyan étterembe mennek, ahova nem szoktak, vagy vesznek valami kis apróságot, esetleg szív alakú sütiket csinálnak. Ezeket persze bármikor lehet, de ez a nap pl egy jó nap lehet erre.

Én szeretem a Valentin napot, a párom is, és engem nem zavar az, ha valaki nem szereti és nem ünnepli, nem ez volt a kérdés. Csak az említett ellenérvet nem értem, hogy ezt most komolyan gondolják, vagy csak nem tudnak mit mondani? Vagy néhányan gondolom nem akarnak kedveskedni egyáltalán a partnerüknek és ez a kifogás.

2022. febr. 12. 14:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem szeretem a kötelező dolgokat és nekem ez a Valentin nap is kicsit ilyen jellegű. Persze nem vagyok ellene, de mellette sem, teljesen semleges számomra. Párom szereti, így valamilyen szinten ünnepeljük de túlzásba nem visszük. Én vagyok a nő egyébként. Viszont én is mondtam már ezt, hogy nem csak aznap kell szeretni egymást..nem bántásként, vagy irigységből csak nekem nem kell alkalom, hogy kedveskedjek a másiknak.
2022. febr. 12. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Mit takar az, hogy valaki áskálódik egy jóformán világ szintű kiemelt nap ellen? Hogy lehet áskálódni valami ellen, ami általánosan elfogadott, sőt komplett iparágakat mozgat meg?
2022. febr. 12. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Az áskálódás az én deinícióm szerint az, amikor kifejezetten utálja valaki a Valentin napot, lenézi azokat, akik megtartják.

2022. febr. 12. 15:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Volt egy ismerősöm, aki állította, hogy az ő párkapcsolata azért tart olyan sok éve, mert nem ünneplik a Valentin napot. Mert akármelyik ismerőse ünnepelte, azok mind szakítottak :D
2022. febr. 12. 15:29
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Az ellenérzés fakadhat abból, h ezt elvárják, h főleg a férfiaknak, ezen a napon prezentálni kell, csoki, virág, ékszer stb. Szerintem a pasik a hátuk közepére se kívánják ezt. Ha meg ne adj isten elfelejti, mert ugyanolyan nap, mint a többi, akkor jön a falhoz állítás, mint a hülye házassági évfordulónál. Megy a dráma, h jahj, ehelfehelejtette, hát milyen ember az ilyen...én nő vagyok, van házassági évfordulóm is, de sosem értettem a hisztit se a Valentin, se a másik miatt. Én magam simán elfelejtem, na bumm. A valentint is. Az én férjem folyton meglep időről időre, de nem is frisztrálom ezekkel, h de KELL. Amit kell, mert muszáj, mert ki van jelölve és kész, az ellen sokan alapból ellenállnak.

Plusz h tolják az arcodba, h kell kell kell, ha szereted akkor ekkora gyémántos kösöntyűvel kell kifejezned, me 5*os wellnes hétvégével mwg kuponnal meg a franc tudja mivel. Az emberek lassan a framcba kívánják a húsvéttal vagy a karácsonnyal együtt, mert egy kirakat, wlvárás, teljesítménykényszer az egész, ezt kondícionálják beléd, kiveszik a lényege és ez zavaró. Ez is sajnos csak a konzumálásról kezd szólni, vedd meg ezt vedd meg azt, csak ezzel fejezheted ki a szerelmed.

Nem az a zavaró, h más élvezi, hanem h ezt elvárják mindenkitől.

2022. febr. 12. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:

15.

Valentin napon a marketingesek, ékszeresek, csokiárusok, éttermesek: [link]

Ki van ez találva, nem véletlen vannak az ünnepek ilyen szépen elrendezve az év különböző részen. Újév, valentin-nap, húsvét, pünkösd, augusztus 20, halottak napja, karácsony.

Közben beszúrva egy iskolakezdés, nyaralási főszezon meg márc 15, okt 23 "négynaposhétvége" sok esetben.

2022. febr. 12. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg a válási statisztikákat:):).
2022. febr. 12. 16:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én régen utáltam a Valentin napot..

Viszont mióta házas vagyok a feleségemmel mindig megtartjuk és megszerettük ezt az ünnepet

Nem arról van szó hogy az év 364 másik napján ne szeretnénk egymást, vagy ne lepnénk meg egymást apróságokkal. Kb minden hónapban meglepem valamivel.. csoki, virág, apró hülyeség az aliexpressről, egy ruha, ékszer esetleg utazás.. nekünk ehhez nem kellenek ünnepek. Ő is rendszeresen meglep, vagy épp süt nekem valami finomat.

Amivel több ez az ünnep hogy sajnos sztem nem mondok azzal újat hogy 30 fölött, a rabszolgamunka világában azért elég szürkévé tudnak válni a hétköznapok. Napok, hetek, hónapok.. és egy ilyesmi ünnep színesiti az unalmas hétköznapokat.. ilyenkor lehet kedveskedni, van egy jó alkalom egy masszázsra vagy szexre.. nem mintha máskor nem lehetne ezeket csinálni, de valahogy mégis, az ilyesmi is egy kis visszatartó erő h belefásulj a hétköznapokba.

2022. febr. 12. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Valentin nap 3 okból az egyik legutáltabb ünnep. Az első a "savanyú a szőlő", vagyis akiknek nincs kapcsolatuk, vagy van de szar, azok nem bírják, mert arra emlékeztetei őket. Másrészt ott vannak azok, akik alapból nem ünneplősek, nem érdekli őket az egész, de a párjuk rájuk erőlteti, és emiatt az egész napra csak egy kellemetlen elvárásként tekintenek, ami púp a hátukon. A harmadik ok, hogy ugye Magyarországon ez nem egy régi, hosszú hagyományokra visszatekintő ünnep, mint pl a karácsony vagy a húsvét, hanem modern "betolakodó". Ebből a szempontból egy csónakban evez a Halloween-al, azt is csomóan utálják.

Én leginkább a második táborhoz húzok, mondjuk szerencsére a párom nem nagyon erőlteti. De azért mindig vesz nekem valami apróságot, és bár nem sértődne meg ha én nem tenném, így már nyilván hülyén érzem magam, ha nem adnék neki semmit. De nekem sokkal nehezebb dolgom van,mert nekem nagyon könnyű ajándékot venni, neki meg nagyon nehéz. Úgyhogy én sem igazán kedvelem ezt a napot.

2022. febr. 12. 21:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Általában azok nyomatják ezt a szöveget, akik le sem sz@rják a párjukat meg kalap kaki a kapcsolatuk:)
febr. 20. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!