Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Tinder prémiumot le lehet...

A Tinder prémiumot le lehet mondani?

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Miert ne lehetne?
2023. jún. 1. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Le.
2023. jún. 1. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
Igen le lehet, de akkor kevesebb lesz az esélyed az igaz szerelemre.
2023. jún. 1. 16:00

További kérdések:

Szívvel vagy ésszel?

Eddigi tapasztalataim szerint akár ismerkedésnél akár már a kaocsolatban felmerülő nagyobb gondoknál mindig az eszemre kellett volna hallgatnom. Volt, hogy így is tettem de mikor a szívemre hallgattam mindig kiderült, hogy nem kellett volna.

Szerintetek nem durva, hogy az idősebbek aktívabbak szexuálisan, mint a fiatalok?

Ezt az USA-ban és több más országban is kutatták, hogy a különböző generációk mennyire aktív szexuális életet élnek és így covid után lett ennyire látványos szétválás, hogy a 60-as éveikben járó emberek aránylag sokkal többet szexelnek, mint a fiatalok, mondjuk...

Szerintetek milyen esetben lehet egy új esélyt adni egy kapcsolatnak? Jól tettem hogy nem fogadtam vissza azt aki megcsalt? Kérlek olvassátok végig.

Az legutóbbi exemmel 2 éve szakítottam, mert megcsalt amég én dolgoztam. Ez ki is derült nagyon hamar, én pedig azonnal szakítottam vele. Nagyon fájt, de tudom hogy soha többet nem tudtam volna bízni benne, illetve ki is ábrándultam belőle nagyon, mert sosem néztem...

Csinos, formás lányoknak mi a hobbijuk?

ilyen lányokat ritkán látok biciklizni, kirándulni,túrázni stb fesztiválokra, bulikba meg plázába járnak?

Szerintetek ez több lehet az orvos részéről, vagy csak kedvesség?

Nem az én orvosom, hanem a kislányomé. 2 éve ismerem. Legutóbb, amikor nála voltunk, tett egy bókszerű megjegyzést, aztán megsimogatta a hátam. Aztán amikor mentünk el, utánam szólt, hogy örülök, hogy láttam. Most 3 hét elteltével megint mentünk. Belépett a szobába, de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!