Nemsokára majd találkozok a barátom anyjával, és nemtudom, hogy majd hogyan viselkedjek vele . Lentebb leírom pontosabban. (? )
Szal barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, az anyját nem ismerem, csak hallásból, és ő is engem csak hallásból, de amúgy nem szoktak nagyon rólam beszélni. Én szüleim nagyon jól ismerik és szeretik barátomat. Hallásból egész jóarcnak tűnik, hogyan viselkedjek vele? Mert eddig csak pár barátom anyját ismertem, de az is rég volt már, és izgulook..:S mert nagyon szeretném, ha szimpatikus lennék neki. :D
Köszönöm az értelmes válaszokat. ^^

válasza:szerintem ez alapvető tudás, de leírom neked.. ^^
szóval add magad, ne mutasd magad másnak és legyél udvarias velük, beszélgess velük.. helyzettől is függ, hogy hogyan kell viselkedned.

válasza:Ne görcsölj ezen. Légy tisztelettudó, udvarias, de természetes.
Lehetőleg legyetek egymással visszafogottak a szülők előtt. Egy tanács még, hogy ne menj bele hosszú monológokba az elején az emberekkel, adj rövid, egyszerű, tisztán érthető válaszokat, ne beszélj túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon szeretem a bnőmet,meghalt 2 napja a báttya-Nagyon szerette teljesen tönkre van a lány.Azota ép,hogy hozzam is szól,most haraxik rám?vagy ez ienkor elfogadható?hogyan viselkedjek vele?Nem akarok nyomulni sem mert csak halott van,de nem akarom magára hagyni sem!!kérlek segitsetek.
az a helyzet,h holnaptol intris leszek. eloszor. es van egy nagydumas,olyan picit k-s csaj,akivel valoszinu egy szoban leszek... mindenfelet beszelnek rola,h ezt meg azt csinalja,de van aki meg az ellenkezojet allitja,h mindenki oknelkul rarakta ezt a...
Az jön be nektek, hogy ha egy buliban egy csaj nagyon rázza magát vagy szolidabban? És mi a helyzet a koncertekkel? Hogy lehet nőiesen "tombolni"?
Az a helyzet, hogy eléggé visszahuzodó voltam régebben és most probálok kinyilin, csak az a baj hogy társaságban bármennyire is akarok, nem tudok megszolalni, ha meg megszolalok általában hülyeséget mondok, és nem érzem jól magam. Ma egyik barátnőm elhivott egy...
Nagyon tetszik egy fiú,és hát szívesen járnék vele,de nem tudom,hogy keltsem fel az érdeklődését. Tudnátok segíteni??? 14/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!