Hogyan próbálsz túllépni valakin? (szakítás, vagy lemondás valakiről)

válasza:

válasza:haverok,buli,fanta.
Nagy szakítás után hirtelen lefeküdni más emberrel.Pár napr elég új gondolatot hoz a felejtéshez.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én sose fogom tudni elfelejteni. És leginkább az fáj, hogy oly könnyedén lemondott rólam..
Ennek már fél éve, azóta próbáltam mással,de az egyik iránt csak barátságot éreztem, uh. az maradt annyi, a másikkal meg olyan ritkán találkoztam és olyan keveset keresett (mintha időnként eszébe jutnék) hogy arról is letettem.
Nálam nem müködött a szex dolog, mert a volt párommal volt eddig a legjobb,uh. felülmúlni....?!
Annyit még hozzáteszek,mi is napi kapcsolatban vagyunk (bár lehet megy fel Pestre dolgozni) és hiányol ha nem hall rólam, hiányzik neki a találkozás, beszélgetés, és igen a szex is,merth. leamortizálodótt a kettőnk dolga szakítás után kb másfél hónappal szeretősdibe :S
Én meg egyre nehezebben viselem,nekem nem csak a szex hiányzik, hanem az érzelmi háttér is,sőt!!!
De mint mondta (majdnem 3 év kapcs. után) mint kapcsolat nem müködne köztünk a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Első csajom. Szeretjük egymást és magát okolja ez miatt hogy nem elég jó nekem.
Később rájöttél, hogy nem ő volt az igazi; vagy a nagy őt veszítetted el? Hány éves voltál a szakításkor, és mennyi idős a kapcsolat?
vége lett kb 1 hete mert ő nem akart tőlem komolyabbat, több mint másfél év után is ott tartottunk mint a kapcsolat elején. tudom én is hibás voltam sok dologban, de az utóbbi időben igyekeztem a kedvében járni hogy jobb legyen. nem igazán mentünk sehova, most hogy...
Ha lenne egy ilyen felmérés, szerintetek mi jönne ki százalékban? Valami miatt én arra tippelek, hogy a nők kezdeményezik többször a szakítást, de nem tudom megindokolni, miért.
Hetek óta chatelünk már.
Van egy lány egy hónapja szakítottunk és még szeretem de nem akarnék vele újra összejönni többet.. Viszont akármikor előkerül mint téma bárhol, vagy ha beszélek vele akkor totál megalázó az egész... és ha beszél velem akkor is szerintem csak azért amiért sajnál és ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!