Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-24 év közti lányok járnátok 1 olyan fiúval aki alacsonyabb mint ti és fiatalabb is nálatok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 15:36
11/20 anonim válasza:
Én mindig az alacsonyabb és fiatalabb lányokat kerestem. Aztán megtetszett egy kb. 10 évvel idősebb... Ő az idősebb és magasabb férfiakat kereste...
Kiderült, hogy pár centivel magasabb nálam.
Ha minden jól megy, hogy jövőre a feleségem lesz. Tehát teljesen mindegy, hogy ki mit mond látatlanul.
12/20 anonim válasza:
nekem volt fiatalabb barátom és ment..
a mostani pasim 3 évvel nagyobb,szeretem mert tapasztaltabb, viszont kicsitt alacsonyabb nálam :|. nagyon zavar.nem nagyon járunk "nyilvános" helyekre. vagy álltalába ülünk. de szeretem és szerintem annyira nem számít
16/20 anonim válasza:
Igen és igen.
A mostani barátom bár idősebb nálam, de 5 centivel alacsonyabb.
Ha szeretek valakit, nem érdekel sem a kor, sem a magasság.
17/20 anonim válasza:
Charlie te vagy az, te törpe? :D
18/20 A kérdező kommentje:
Nem én joni vagyok XD
2012. jan. 4. 01:42
19/20 anonim válasza:
aha persze, tudom, hogy te vagy az :D
20/20 A kérdező kommentje:
nem :D mert én joni vagyok személyit is kicsapom ha kell XD
2012. jan. 4. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!