Szakítás után hogyan lehet felejteni? 21l
Nagyon szeretem őt még mindig. Egyfolytában azon agyalok, hogyan kaphatnám vissza, pedig teljesen reménytelen.
Unalmas helyen lakom, ahol nincs semmi. A "barátaimra" sajnos, rájöttem, nem számíthatok. Úgy érzem teljesen egyedül maradtam és összetörtem. Volt/van valaki hasonló helyzetben? Hogyan sikerült változtatni?

válasza:Nehéz ügy ez de, hogy mondjak egy sablonos dolgot,.. Majd az idő..
Más nem jó erre...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én anno a tanulásba menekültem, meg néhány jó baráttal jártam bulizni...
Miért mentetek szét, ha szabad megkérdeznem???

válasza:

válasza:

válasza:En anno ugy kezeltem, hogy elgondolkodtam azon, hogy voltak e dolgok a parkapcsolatomban, amiket szerettem volna csinalni, de nem volt ra idöm.
Elkezdtem komolyabban sportolni, volt idöm olvasni stb.
Elfelejteni nem fogsz, hacsak nincs ilyen tünettel jaro betegseged. Ha majd ugy erzed itt az ideje, ismerkedj es akkor majd jobb lesz, mig vegül szep emlekke fakul az, aminek a gondolata csupan fajdalom...
Kapcsolódó kérdések:
(szakítás, vagy lemondás valakiről)
Nos, az előző barátnőm (most nincs), még mindig nagyon felkavar, de már nem szeretem, olyan semlegesen vagyok vele, de még nem biztos, hogy nyitott lennék egy újabb kapcsolatra. Hogyan oldjam fel a magányomat?
Valami sérelmet elfeledhet az ember ha külföldre költözik, dolgozni , illetve élni. ,vagy a probléma itt is ott is az marad.
Később rájöttél, hogy nem ő volt az igazi; vagy a nagy őt veszítetted el? Hány éves voltál a szakításkor, és mennyi idős a kapcsolat?
vége lett kb 1 hete mert ő nem akart tőlem komolyabbat, több mint másfél év után is ott tartottunk mint a kapcsolat elején. tudom én is hibás voltam sok dologban, de az utóbbi időben igyekeztem a kedvében járni hogy jobb legyen. nem igazán mentünk sehova, most hogy...
A nagy bajom, hogy napközben, mikor dolgozok, vagy vannak körülötem emberek, akkor elfoglalom magam, eszembe sem jut. Azonban este, mikor egyedül maradok, folyton az jár a fejemben, hogy talán hülyeséget csináltam... talán hívnom kellene, s elmondani, hogy bánom az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!