Hogyan ismerkedjek lányokkal?
Azt hiszem , sőt majdnem biztos vagyok benne hogy leszbikus vagyok és az érdekelne hogy hogyan találhatnék más lányokat értitek... , hogy hol vagy hogyan ismerkedhetnék hozzám hasonló lányokkal. Előre is köszönöm a tanácsokat
lány/16

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok...
Ha élőben megyek oda egy lányhoz, hamar elküld, mert nem tetszem neki. Netes társkeresőn szintén mindenki a képet nézi először. Egyéb ötlet?
Szoval én egy átlagos 21 éves fősulis srác vagyok. Ha tetszik egy lány, mindig az van, hogy legyünk barátok, vagy még csak nem is mondtam semmi olyat, neki más tetszik(ez a leggyakoribb). Mondták már aranyos vagyok édi, meg nem nézek ki rosszul, de akkor mit rontok...
17 éves vagyok és már nagyon szeretnék egy barátnőt. Nem merek a lányokkal beszélgetést kezdeményezni mert félek hogy lenéznek vagy kinevetnek. Ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal akkor a beszélgetésnek folyamatosnak kell lennie és az nekem nem megy. Mégis miről lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!