Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam a szüleimnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam a szüleimnek, hogy 17 évesen terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Már attól kiakadtak mikor lefeküdtem a barátommal de ettől nagyon idegesek lesznek.Hogy mondjam el???Barátomnak se mondtam még el...
2012. okt. 10. 15:25
1 2
 11/18 Lelkiismereted ***** válasza:

-Anyu, apu, terhes lettem, de n e akadjatok ki jó?

Na valahogy így. Aztán próbáld adni a szende kislányt, hátha nem kapsz apádtól pofont. Bár én tuti lekeverné neked párat.

2012. okt. 10. 15:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Már értem, miért voltak kiakadva, amikor lefeküdtél a barátoddal.
2012. okt. 10. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

- Anya, apa akartok unokát?

- Nem!

- Pedig lesz :p trollface

2012. okt. 10. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Mond nekik hogy

Kedves nagymama és nagypapa, gratulálok a kisunokához!!! :)))

2012. okt. 10. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:

mindenki úgybeszél mintha megszülné.

Irány az abortusz, ennyi idősen tökfölösleges a gyerek, még akkor is ha 27 lennél.

2012. okt. 10. 18:42
 16/18 anonim ***** válasza:

18:42

27 nél tök fölösleges a gyerek! Te nem vagy normális.

2012. okt. 11. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

50-80 évvel ezelőtt 17 évesen már rég férjnél voltak a nők, sőt jöttek a gyerekek. Most meg ha valakinek 17 évesen becsúszik, mindenki ki van akadva. Nagy marhaság.

Most lehet, hogy nehéz lesz, de pár év múlva már nagyon nagy ajándéknak fogod érezni a gyereket! Azt sem felejtsd el, hogy öreg korodban ő lesz a támaszod...ha elteted, egész éltedben kísérteni fog a gondolat, hogy "megölted" a gyereked.

2012. okt. 15. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:
xD
2012. nov. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!