Gazdagként könnyebb párt találni? Pl. Sétálok az utcán és látszik rajtam hogy jól élek, nagyobb az esélye hogy megneznek a lányok?

válasza:

válasza:

válasza:nekem kellesz!!!
persze, csak ha gazdag vagy :P
23l

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostanában tűnt fel, hogy van négy férfi ismerősöm, 48-49 évesek, az egyiknek tudom, hogy 29 éves a barátnője, a másiknak 25 körüli, a másik kettő nős, és a feleségek 30 körülinek néznek ki.
1:szórakozóhelyen 2:munkahelyen 3:utcán(nem prostira meg egyéb dolgokra gondolni)
Èn mèg mindig bulizni vágyok fiùkkal ismerkedni,de a barátnõimnek már règóta tartós kapcsolatuk van õk már megelègszenek tv nèzessel.ezek szerint èn lennèk a vesztes hisz nekem nincs senkim sem pedig igazán...
Egy nő kisminkeli magát, elmegy egy szórakozóhelyre, ott szinte az összes pasit megkaphatja.Én pasiként elmegyek egy szórakozóhelyre jó ruhákban és örülök ha egy átlagos nővel összejön valami. Alig van a férfiakra kereslet, mintha nem kéne a nőknek férfi, csak a...
Belsőleg teljesen átlagos, okos, vicces stb... mindkettő lány. Mennyire számít a külső? Egy olyan pasi, aki sportos, jó kiállású és még a belső tulajdonságai is rendben vannak mennyire vesz észre inkább egy olyan lányt, aki kevésbé néz ki jól?
Mi az ami jó illetve rossz benne? Merre felé laktok, északi-déli part? Kisebb-nagyobb helység?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!