Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdagként könnyebb párt...

Gazdagként könnyebb párt találni? Pl. Sétálok az utcán és látszik rajtam hogy jól élek, nagyobb az esélye hogy megneznek a lányok?

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 14:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem kérdés. Ez a valóság.
2012. dec. 17. 14:11
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Igen, van, akinél ez szempont.
2012. dec. 17. 14:12
 3/19 anonim ***** válasza:
mivel rám már annyi tagbaszakadt szerencsétlen pasi akaszkodott, hogy eltartsam, vagy akármi, mert én önálló vagyok, nekik meg még vagy lakásuk, vagy kocsijuk sincs, hogy nekem elegem lett abból, hogy menhelyet játszak. de mindez amiről írok, a gazdagság fogalmától messze áll. Ha valaki független és önálló, az már nagyban jó pont! PL. aki feléli a tartalék pénzét, ahelyett hogy gyűjtene mellé és Fejlődne! Az már nekem teljesen negatív!
2012. dec. 17. 14:27
 4/19 anonim ***** válasza:
2012. dec. 17. 14:27
 5/19 anonim ***** válasza:
Komolyra fordítva a szót: [link]
2012. dec. 17. 14:28
 6/19 anonim ***** válasza:
10%

nekem kellesz!!!

persze, csak ha gazdag vagy :P

23l

2012. dec. 17. 14:38
 7/19 anonim ***** válasza:
lehetsz sznob is. Ha nem vagy tisztában a jelentésével nézz utána! Most épp azzá készülsz válni!
2012. dec. 17. 14:48
 8/19 anonim ***** válasza:
csak olyat vonzol be, amilyen te is vagy. ha a pénz, drága ruhák, és a külsőségek számítanak, akkor ilyen csajok jutnak majd. ez rendben is van, csak akkor ne rinyálj, hogy a pénzedért vannak veled.
2012. dec. 17. 14:49
 9/19 anonim ***** válasza:
Így van, később megbánod ha pénzzel csajozol. Keres olyat aki lát benned valamit vagy gyúrj és legyen jó nagy farkad abban az esetben még lehet egy viszonylag normális kapcsolatod. Annak semmi értelme hogy felszeded a lóvéval aztán igazából hány tőled.. (ja és a pénz is elfogy 1x)
2012. dec. 17. 15:22
 10/19 A kérdező kommentje:
szerintem a kinézetemmel nincs baj, sportos testalkatom van. Eddig nagyon nem foglalkoztam a lányokkal, de mostmár ideje lenne :)
2012. dec. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Manapság több férfi választ 20 évnél nagyobb korkülönbségű párt?

Mostanában tűnt fel, hogy van négy férfi ismerősöm, 48-49 évesek, az egyiknek tudom, hogy 29 éves a barátnője, a másiknak 25 körüli, a másik kettő nős, és a feleségek 30 körülinek néznek ki.

Hol van rá nagyobb esély rá hogy párt találok magamnak?

1:szórakozóhelyen 2:munkahelyen 3:utcán(nem prostira meg egyéb dolgokra gondolni)

Egy kis városban élek 20éves vagyok ritkán járok át nagyobb városba hogy párt keressek. Az a bajom hogy olyan mintha ebben a városban mindenki...

Èn mèg mindig bulizni vágyok fiùkkal ismerkedni,de a barátnõimnek már règóta tartós kapcsolatuk van õk már megelègszenek tv nèzessel.ezek szerint èn lennèk a vesztes hisz nekem nincs senkim sem pedig igazán...

Miért sokkal könnyebb a nőknek párt találni? Miért sokkal nagyobb a nőkre az igény mint a pasikra?

Egy nő kisminkeli magát, elmegy egy szórakozóhelyre, ott szinte az összes pasit megkaphatja.Én pasiként elmegyek egy szórakozóhelyre jó ruhákban és örülök ha egy átlagos nővel összejön valami. Alig van a férfiakra kereslet, mintha nem kéne a nőknek férfi, csak a...

Mennyivel van több, nagyobb esélye párt találnia egy jól kinéző, csinos lánynak, mint egy kövérebb, gátlásosabb lánynak?

Belsőleg teljesen átlagos, okos, vicces stb... mindkettő lány. Mennyire számít a külső? Egy olyan pasi, aki sportos, jó kiállású és még a belső tulajdonságai is rendben vannak mennyire vesz észre inkább egy olyan lányt, aki kevésbé néz ki jól?

Azokat kérdezem, akik Balaton környékén laknak. Szerettek ott lakni?

Mi az ami jó illetve rossz benne? Merre felé laktok, északi-déli part? Kisebb-nagyobb helység?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!