Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindegy milyen vagy, csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegy milyen vagy, csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Én próbáltam már un. "badass" szóval rosszfiú lenni, voltam már türelmes, érett, felnőttes jófiú is a lányokkal, úgy vettem észre, ha nem jön be nekik a külsőm akkor a rosszifús jelleget undorító nyomulásnak, a jófiút pedig nyomorék gyerekességnek, vagy kifejezetten "visszataszítónak" találják a nők.

Viszont ha jól nézek ki, izmos vagyok, jóképű, bármi bejön nekik.

2013. febr. 1. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, talán mesterkélt volt az egész, ahogy megpróbáltál eljátszani ezt-azt... sőt, negatívan el is túlozhattad a hatás miatt. :P
2013. febr. 1. 01:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Igazából mi lányok nem valljuk be, de lényegében nálunk sokkal inkább számít a külső, finnyásabbak, válogatósabbak vagyunk, mint a fiúk. Ezt magam is tapasztalom, amikor látom, hogy fiú haverjaim milyen igénytelne, kövér, csúnya nőket is képesek szeretni. Én meg inkább maradok egyedül, minthogy összejöjjek egy átlagos külsejű pasival.
2013. febr. 1. 01:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne akarj más lenni mint ami vagy! Ha bénának születtél neked nem jár csaj! Maximum valami kövér.
2013. febr. 1. 01:37
 14/16 anonim ***** válasza:
^ érett gondolkodás, fejlett problémamegoldás
2013. febr. 1. 01:39
 15/16 anonim ***** válasza:

"a nagykönyvben van"

Én nem olvastam.

2013. febr. 1. 02:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Én sosem a külsőt, hanem e belsőt nézem.

Most komolyan: Hogyan lehetne bárkit is szeretni, ha egy önző dög, bunkó, ráadásul hiányzik a szívéből az igazi szeretet? Hiába szép, hiába van csillogó szeme, hiába van fénylő haja, hiába vannak vékony lábai, hiába tökéletes, ha belül ronda!

Manapság tényleg mindenkinek CSAK a külső számít...

Ez ellen sajnos semmit sem lehet tenni...

Csak a szerencsén múlik, hogy 100 emberből 1-et kifogsz, aki elfogad olyannak, amilyen vagy és képes téged szeretni...

Nagyon ritka az ilyen ember... mondhatni egy igazi gyöngy.

2013. márc. 10. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!